
Zelfgemaakte vissticks
Eenvoudig
30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd
Zelf vissticks maken was nog nooit zo makkelijk! Met dit recept tover je knapperige, goudbruine vissticks uit de airfryer, zonder gedoe en met minder vet dan de gefrituurde variant.
Lees verder onder de advertentie
Bereiding
Snijd de kabeljauwfilet in repen van circa 2 centimeter dik.
Doe de bloem samen met paprikapoeder, knoflookpoeder en uienpoeder in een kom en voeg hier peper en zout aan toe. Schep even goed om.
Klop de eieren los in een tweede kom. Breek de cornflakes tussen je handen en doe dit in een derde kom.
Wentel de vissticks eerst door het bloemmengsel, vervolgens door het losgeklopte ei en als laatste door de cornflakes. Verwarm de airfryer tot 180°C.
Leg de vissticks in de airfryer en sprenkel er een beetje zonnebloemolie overheen. Bak de vissticks in 12-15 minuten goudbruin en krokant.
Het airfryerboek
€ 22,99









