
Zoete-aardappelpuree met kokosroom, granola en rabarbercompote
Eenvoudig
15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd
De zoetheid van de zoete aardappel komt hier helemaal tot zijn recht, namelijk in deze romige puree met frisse yoghurt, krokante granola en zoetzure rabarbercompote. Een heerlijk dessert waarvan je alle onderdelen
kunt voorbereiden.
Lees verder onder de advertentie
De zoetheid van de zoete aardappel komt hier helemaal tot zijn recht, namelijk in deze romige puree met frisse yoghurt, krokante granola en zoetzure rabarbercompote. Een heerlijk dessert waarvan je alle onderdelen
kunt voorbereiden.
Bereiding
Stoom of kook de zoete aardappel in 10-15 minuten zacht. Laat afkoelen. Mix alle ingrediënten met een staafmixer, foodprocessor of blender tot een gladde puree.
Laat de ingrediënten voor de rabarbercompote in een steelpannetje pruttelen tot de rabarber zacht is. Voeg eventueel extra ahornsiroop toe voor een zoetere smaak.
Schep een laagje puree, kokosroom en granola in een glas. Maak af met de rabarbercompote en munt.
Uit het boek
Groene proteine
€ 19,99