Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Zoetzure komkommer

Zoetzure komkommer

  • Eenvoudig

  • 10 minuten bereidingstijd10 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 6

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de komkommer in schuine dikke plakken. Doe ze in een vergiet en bestrooi ze met 1 tl zout. Laat rusten.

  2. Doe intussen de azijn en de suiker in een pan met 5 el water. Voeg de peperkorrels, het korianderzaad en het venkelzaad toe. Kook op laag vuur en laat volledig afkoelen.

  3. Spoel de komkommer af en dep droog met keukenpapier. Druppel het zoetzuur over de komkommer en bestrooi met de rode peper. Laat 1 of 2 uur marineren en serveer.

Per portie: 40 kcal | 9 g koolhydraten | 1 g eiwit

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Foto’s: Lara Holmes Styling: Polly Webb-Wilson Foodstyling: Lizzie Harris

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)