Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Zomerse bietensalade met buffelmozzarella

Zomerse bietensalade met buffelmozzarella

  • Eenvoudig

  • 10 minuten bereidingstijd10 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 3

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de gekookte bieten en tomaat in parten en snijd de komkommer in schijfjes van ongeveer 1 cm breed.

  2. Verdeel de slamelange over een mooie schaal en verdeel de tomaat, de komkommer, de bieten en de buffelmozzarella of burrata erover. Garneer de salade met de pesto en de pittenmix.

Per portie: 347 kcal | 9 g koolhydraten | 11 g eiwit | 28 g vet

Receptuur en foto’s: Luuk van Merwijk

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)