Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
Zuurdesem met appel, manchego en bieslook

Zuurdesem met appel, manchego en bieslook

  • Gemiddeld

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwijder met een appelboor het klokhuis uit de appels. Snijd of schaaf de appels in dunne plakjes. Snijd de vijgen, de komkommer en de manchego in dunne plakken. Snijd de bieslook fi jn en meng hem door de mayonaise. Breng op smaak met zout en peper en het citroensap.

  2. Snijd de broodjes open en beleg ze royaal met de vijgen, de komkommer, de manchego en de appel. Maak af met de bieslookmayonaise en de erwtenscheuten.

Per portie: 625 kcal | 73 g koolhydraten | 22 g eiwit | 25 g vet

Foto’s, receptuur & foodstyling: Willem van Santen Styling: Anne Heesink 

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)