Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Zweedse västkustsallad

Zweedse västkustsallad

  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng alle ingrediënten voor de dressing en zet de dressing apart.

  2. Kook de aspergetips ca. 2 minuten in water met wat zout. Giet af en spoel af onder koud water. Meng de aspergetips met de champignons, 1 el dille, het citroensap en de olijfolie. Breng op smaak met zout en peper.

  3. Verdeel de salade over borden. Verdeel de garnalen en het krabvlees eroverheen. Sprenkel de dressing over de salade. Garneer eventueel met extra dille, schijfjes citroen en bieslook. Serveer het stokbrood erbij.

Per portie: 506 kcal | 3 g koolhydraten | 28 g eiwit | 42 g vet

© olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Rattclife Foto’s: Sam Stowell Styling: Olivia Wardle Foodstyling: Natalie Thomson

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)