Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Foodies Kerst cover 2025

Bereid je voor op kerst met Het grote kerstnummer van Foodies

We kunnen er elk jaar weer bijna niet op wachten: kerst! Niet alleen vanwege de feestelijke lichtjes overal en de gezelligheid met vrienden en familie, maar natuurlijk ook vanwege het lekkere eten. En daar staat Het grote kerstnummer van Foodies natuurlijk vol mee!

Lees verder na de advertentie

In Het grote kerstnummer van Foodies vind je echt álles wat je voor de feestdagen nodig hebt: van een uitgebreide kerstbrunch tot een chic driegangenmenu, prachtige toetjes en feestelijke drankjes om mee te proosten.

Dus zet 14 november met dikgedrukte letters in je agenda, want dan ligt ie in de winkel. Kun je niet wachten tot dan? Bestel dan nu alvast Het grote kerstnummer hieronder, zodat je hem 7 november in huis hebt!

Kerstfondue 

Pak dit jaar eens in plaats van het gourmetstel je fonduepan uit de kast en ga met familie en vrienden gezellig next-level kaasfonduen! Met recepten voor drie heerlijk romige kaasfondues, de wereld aan dingen om te dippen en verrassende toppings is jouw heerlijke kaasfondue-kerstavondje compleet! 

Deze regio is je nieuwe favoriet voor een culinaire stedentrip
Deze regio is je nieuwe favoriet voor een culinaire stedentrip

Aan de kust en op een plek waar je alles vindt. Van prachtige bossen en meren tot aan een bruisend stadscentrum, gevuld met de beste restaurants.

Eindeloos combineren 

Met kerst houden we ervan om écht uit te pakken met voorgerechten, hoofdgerechten, bijgerechten én nagerechten. Of je nou houdt van soep of salade, van wild of van vega, van taart of van chocolademousse, met recepten in ons kerstnummer kun je je mix-en-match-kerstmenu precies zo maken als jij het wil. Moeilijk kiezen? Dan helpen we je op weg met kant-en-klare inspiratiemenu’s. 

Jingle brunch 

Zeg je feestdagen, dan zeg je brunchen. Met de heerlijke brunchrecepten kun je lekker lang tafelen en geniet je van zachte kardemombroodjes met frambozenjam, knapperige salade met gekaramelliseerde bacon, een zelfgebakken bananenbrood met een swirl van pindakaas en meer. 

En verder… 

Nemen we je mee op chocoladereis door Zwitserland, ontdekken we heerlijke recepten voor een Italiaanse kerst, vinden we feestelijke hapjes en drankjes voor oud en nieuw (uit de airfryer), leren we je alles over het mooi opmaken van borden, vind je ook lekker comfortfood voor doordeweeks en nog veel, veel meer! 

Het Grote Kerstnummer van Foodies

Kortom: dit collectors item mag je niet missen! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte! Bestel hem nu, zodat je helemaal voorbereid bent voor kerst!

Profielfoto van

Marieke Slettenhaar

Redacteur

Eet het liefst hartig en zoet door elkaar. Heeft geen bezwaar tegen eten in bed zolang het poffertjes zijn. Gruwelt van gekookte eieren maar bestelt altijd een avocadotoast met gepocheerd eitje. Geen smaakcombinatie is haar te gek.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!