Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Gerookte kipfilet met mango chutney en koriander

Gerookte kipfilet met mango chutney en koriander

In samenwerking metĀ Patak’s
  • Eenvoudig

  • 10 minuten bereidingstijd10 min. bereidingstijd

Vergeet de toastjes of crackers en maak plaats voor deze heerlijke pappadums op de borrelplank! De mango chutney en koriander passen perfect bij de gerookte kipfilet en de crunch van de pappadums.

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 6

Ingrediƫnten

Vergeet de toastjes of crackers en maak plaats voor deze heerlijke pappadums op de borrelplank! De mango chutney en koriander passen perfect bij de gerookte kipfilet en de crunch van de pappadums.

Bereiding

  1. Rooster de korianderzaadjes en de cashewnoten in een droge pan tot ze goudbruin en geurig zijn. Laat kort afkoelen. Stamp de korianderzaadjes en de cashewnoten grof in een vijzel en meng er wat zeezoutflakes doorheen.

  2. Breek de pappadums voorzichtig in 2 helften. Verdeel wat mango chutney en wat opgekrulde plakjes kipfilet over de pappadums. Strooi er wat van de cashewkruimels overheen. Maak af met wat verse korianderblaadjes.

Per portie: 243 kcal | 38 g koolhydraten | 12 g eiwit | 4 g vet

Foto’s & receptuur: Willem van Santen

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (2 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!