Lees verder onder de advertentie
Gerookte kipfilet met mango chutney en koriander
In samenwerking met Patak’s
Eenvoudig
10 minuten bereidingstijd10 min. bereidingstijd
Lees verder onder de advertentie
Vergeet de toastjes of crackers en maak plaats voor deze heerlijke pappadums op de borrelplank! De mango chutney en koriander passen perfect bij de gerookte kipfilet en de crunch van de pappadums.
Bereiding
Rooster de korianderzaadjes en de cashewnoten in een droge pan tot ze goudbruin en geurig zijn. Laat kort afkoelen. Stamp de korianderzaadjes en de cashewnoten grof in een vijzel en meng er wat zeezoutflakes doorheen.
Breek de pappadums voorzichtig in 2 helften. Verdeel wat mango chutney en wat opgekrulde plakjes kipfilet over de pappadums. Strooi er wat van de cashewkruimels overheen. Maak af met wat verse korianderblaadjes.
Lees verder onder de advertentie