
Het nieuws in culiland stopt nooit. Van nieuwe producten in de supermarkt tot culinaire hotspots. Elke week zetten wij alles wat hip, hot & happening is op een rijtje. Pak er lekker een kopje koffie of thee bij en laat ons je bijpraten.
Lees verder na de advertentie
Wekelijks de laatste foodtrends en de lekkerste recepten ontvangen?
De beste karamel ooit
Karamel is hip! En dat is niet zo gek, want het is gewoon ontzettend lekker. Suboro lanceert nu in Nederlands als eerste échte topkaramel. Gemaakt van enkel de beste ingrediënten (de naam zegt het al, slechts su(iker) bo(ter) en ro(om) en zonder troep. De suiker komt van verantwoorde Hollandse suikerbieten, de bioroom en boter komen uit de Weerribben. De karamel van Suboro is verkrijgbaar in de smaken klassiek, vanille en chocolade via verschillende delicatessenwinkels, bij Landmarkt en Lindenhoff en via suboro.nl.


MICHELIN Gids Dubai 2024
Onlangs onthulde MICHELIN de derde editie van de jaarlijkse MICHELIN Gids Dubai. Een van de hoogtepunten was de erkenning van Row on 45, dat als vierde restaurant van Dubai maar liefst twee MICHELINsterren ontving. In totaal omvat de gids 106 restaurants, stuk voor stuk beoordeeld door beroemde anonieme inspecteurs. Voor meer info over deze en andere winnaars vind je op guide.michelin.com/en.
De lekkerste groene ijskoffies van deze zomer
Misschien ken je ze nog wel, De Koffiejongens. Deze zomer slaan ze de handen in een met Rebottled, want vanaf nu ontvangen nieuwe klanten 2 Rebottled glazen cadeau bij een abonnement op De Koffiejongens. En om dat te vieren, lanceren De Koffiejongens letterlijk én figuurlijk groene ijskoffies – onder andere gebaseerd op de pistache chocoladereep die viral ging op TikTok. Beide partijen zetten zich in voor minimale CO2-uitstoot en maximale sociale impact. Voor meer info ga je naar dekoffiejongens.nl/rebottled.


Brandt & Levie en Chez Jan lanceren Plantbased Hotdog!
Het Amsterdamse worstmerk Brandt & Levie lanceerde onlangs samen met de Rotterdamse hotdog specialist Chez Jan hun allereerste plantaardige variant: de Plantbased Hotdog! Deze lancering markeert een grote stap in het verhaal van de worstmakers. Deze zomer zijn de hotdogs te proeven bij verschillende festivals en vanaf begin augustus zijn ze verkrijgbaar via Crisp.
Tip!

Shop een losse editie van Foodies Magazine al vanaf 6,50
Onze tips

GEWONNEN: 3x ongefilterde olijfolie van Atrevido

Foodies kerstgelukjes: win deze geweldige prijzen in december

De virale Ninja SLUSHi scoor je nu belachelijk goedkoop

Zo geef je de klassieke tarte tatin een verrassende twist

Deze Ninja airfryer is nu spotgoedkoop bij Albert Heijn

Bijzondere chocoladeletters getest: van Fristi tot spicy carbonara

Stovember is begonnen: zo win jij de populaire LOV-pan van Tefal

Vergeet chips en kaas: dit is de beste borrelbox van het moment

Anne Mebelder
Redacteur
Kan niet zonder koffie. Eet elke dag chocola. Lepelt in no time een pot pindakaas leeg. Is dol op croissants (ongeacht het tijdstip), moules frites en al het andere uit de Franse keuken. Ontbijt met taart. Loopt hard om meer te kunnen eten, of was het andersom?



