Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Krokante gnocchi met bolletjes mozzarella, halve cherrytomaatjes en basilicum.

Krokante gnocchi caprese uit de airfryer

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Gnocchi in de airfryer? Ja zeker, zo krijg je een knapperige buitenkant en behoud je de zachte binnenkant. Lekker in combinatie met de klassieke smaken van een salade caprese.

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen
4

Ingrediënten

Benodigdheden

  • airfryer
Gnocchi in de airfryer? Ja zeker, zo krijg je een knapperige buitenkant en behoud je de zachte binnenkant. Lekker in combinatie met de klassieke smaken van een salade caprese.
Zelf gnocchi maken
Natuurlijk is het nog leuker om de gnocchi ook helemaal zelf te maken. Een leuk project voor als je iets meer tijd hebt!

Bereiding

  1. Meng de gnocchi met de olijfolie en het gedroogd basilicum.

  2. Verwarm de airfryer tot 200°C. Leg de gnocchi in de airfryer en bak deze in 10-12 minuten krokant. Schud de gnocchi af en toe even om zodat deze aan alle kanten krokant wordt.

  3. Meng de krokante gnocchi met de minimozzarella, cherrytomaatjes en het basilicum en sprenkel er extra vierge olijfolie en zout overheen.

  4. Serveer direct zodat de krokante gnocchi niet taai wordt.

Wat vind jij van dit recept?

4 / 5.0 (78 stemmen)
Uit het boek

Het airfryerboek

€ 22,99
Het airfryerboek - Sabine Koning
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!