Foodies 06/2025 Kleur
Koken met kleur
cover van foodies koken met kleur
Krokante gnocchi met bolletjes mozzarella, halve cherrytomaatjes en basilicum.

Krokante gnocchi caprese

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Geniet van een snelle en smaakvolle maaltijd met deze krokante gnocchi caprese uit de airfryer! In een handomdraai zet je een heerlijk Italiaans gerecht op tafel. Simpel, snel en perfect voor elke dag!

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen
4

Ingrediënten

Benodigdheden

  • airfryer
Geniet van een snelle en smaakvolle maaltijd met deze krokante gnocchi caprese uit de airfryer! In een handomdraai zet je een heerlijk Italiaans gerecht op tafel. Simpel, snel en perfect voor elke dag!
Zelf gnocchi maken
Natuurlijk is het nog leuker om de gnocchi ook helemaal zelf te maken. Een leuk project voor als je iets meer tijd hebt!

Bereiding

  1. Meng de gnocchi met de olijfolie en het gedroogd basilicum.

  2. Verwarm de airfryer tot 200°C. Leg de gnocchi in de airfryer en bak deze in 10-12 minuten krokant. Schud de gnocchi af en toe even om zodat deze aan alle kanten krokant wordt.

  3. Meng de krokante gnocchi met de minimozzarella, cherrytomaatjes en het basilicum en sprenkel er extra vierge olijfolie en zout overheen.

  4. Serveer direct zodat de krokante gnocchi niet taai wordt.

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (1 stem)
Uit het boek

Het airfryerboek

€ 22,99
Het airfryerboek - Sabine Koning