Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
gezonde ontbijtcake tiktok

Zo geniet je optimaal van je ochtend

Het nieuws in culiland stopt nooit. Van nieuwe producten in de supermarkt tot culinaire hotspots. Elke week zetten wij alles wat hip, hot & happening is op een rijtje. Pak er lekker een kopje koffie of thee bij en laat ons je bijpraten. Psst.. deze snack moet je proeven!

Lees verder na de advertentie

Wekelijks de lekkerste recepten in je mail?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Optimaal genieten van je ochtend

Het biologische merk Zonnatura introduceert drie nieuwe granola‘s, waarmee jij je dag goed van start gaat. Je kunt kiezen uit de smaken Amandel Cashew, Crunchy Cacao en Classic Crunchy. De drie nieuwe varianten zijn rijk aan vezels, zijn gemaakt zonder toegevoegde suikers, 100% biologisch en hebben een heerlijke crunch. Precies wat je nodig hebt om optimaal te genieten van je ochtend! De nieuwe granola’s zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de Albert Heijn en Jumbo.

Drie verpakkingen Zonnatura granola

Tip!

Drie zakjes MAGGI airfryer kruiden

MAGGI™ komt met primeur

MAGGI™ introduceert als eerste in Nederland een nieuwe lijn specerijenmixen die speciaal zijn ontwikkeld voor de airfryer. Voor het eerst zijn er kruidenmixen op de markt,  waarmee het merk inspeelt op de snelle opmars van deze populaire kookmethode in Nederland. Perfect gekruid, lekker krokant – en klaar in een handomdraai. Zo maak jij je airfryer recepten nog lekkerder!

Iberische sardines weer duurzaam

De vissers uit Spanje en Portugal hebben gezamenlijk de certificering van de Marine Stewardship Council (MSC) behaald voor Iberische sardines van de Atlantische kust. De Portugese vloot had eerder het MSC keurmerk , maar dat werd in 2014 geschorst vanwege problemen met het beheer van de vissoort. Sindsdien zijn er aanzienlijke verbeteringen doorgevoerd, met name het nieuwe meerjarenbeheerplan. Dit plan reguleert onder andere de jaarlijkse vangsten, gesloten seizoenen en de limieten voor de visserij op jonge vis.

Sardines met stokbrood op een bord

Wekelijks de lekkerste recepten ontvangen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Profielfoto van

Julie van den Berg

Altijd in voor een feestje – vooral als er eten én wijn is. Maakt van elk ontbijt een toetje en kan de avond ervoor al niet wachten om het op te eten. Houdt van het organiseren van etentjes voor familie en vrienden. Haat koriander.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!