Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Snackspert plakt zijn keurmerk op de deur bij een snackbar

Dit nieuwe keurmerk van Snackspert bepaalt waar je écht moet snacken

Profielfoto van
BasBas Erkens

Snackspert, Nederlands bekendste autoriteit op het gebied van streetfood en snacks, lanceert een exclusief kwaliteitskeurmerk voor snackbars en streetfoodzaken. De nieuwe Ontdekt door Snackspert-stickers worden alleen uitgereikt aan zaken die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen én persoonlijk zijn goedgekeurd door Snackspert himself. En die sticker wil elke zaak hebben natuurlijk.

Lees verder na de advertentie

Keurmerk van Snackspert

Ben je ook altijd benieuwd naar de tips en beoordelingen van Eke Bosman, bekend als Snackspert op Instagram? Wat mij betreft is er geen grotere expert op het gebied van snacks te vinden in Nederland.

Het nieuwe keurmerk van Snackspert is dan ook geen gewone sticker, maar een prestigieus kwaliteitssymbool dat alleen wordt toegekend aan het absolute neusje van de zalm als het aankomt op snackbars en streetfoodzaken.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Foodies Travel en ontvang de beste hotspots en tips in je mail!

Ontvang de leukste tips, restaurants, verhalen en speciale aanbiedingen.

Lees verder na de advertentie

De ultieme snackgids

Snackspert schreef eerder al de ultieme snackgids, waarin hij zijn tips door heel Nederland verzamelde. Mede door dit boek vol met zijn favorieten - ideaal cadeau voor de feestdagen - ontdekte ik The Beef Chief in Amsterdam, Scheiwijk aan de A27, kaasgehakt in Nijmegen en Friet van Piet in Groningen.

€ 20,00

Bestel dé ultieme snackgids van Snackspert:

cover snackspert

Lees verder na de advertentie

Snackspert over het keurmerk

Eke vertelt: "In een wereld vol keuzestress wil ik consumenten direct laten zien waar ze écht moeten zijn voor de beste snacks. Deze sticker is mijn persoonlijke garantie dat je bij deze zaken niet teleurgesteld raakt."

Ooit begon Eke als grap met het recenseren van snacks. Zijn humoristische teksten en eerlijke meningen maakten hem in no-time ontzettend populair. Na de ultieme snackgids is het keurmerk een volgende stap, die ons helpt de beste snacks te ontdekken.

Lees verder na de advertentie

Op zoek naar de gele stickers

Nu snap ik dat je het boek niet standaard in je tas hebt zitten, en juist daarom is het nieuwe keurmerk van Snackpert zo'n fijn idee. Geen zin in kleffe friet of aangebrande kroketten? Als je de sticker ziet weet je gegarandeerd dat je goed zit.

Voor horecaondernemers betekent het keurmerk een belangrijke erkenning en extra zichtbaarheid. De herkenbare gele sticker op de deur of het raam fungeert als magneet voor foodies en liefhebbers van snacks en streetfood.

Snackspert beoordeelt zaken op smaak, kwaliteit, originaliteit, service en de totale eetervaring. Alleen zaken die ooit door hem een hoge score hebben ontvangen, komen in aanmerking voor de felbegeerde sticker. Zo weet je dus áltijd dat je goed zit.

Lees verder na de advertentie

Snackspert

Snackspert is ondertussen met meer dan 250.000 volgers op TikTok en Instagram de onbetwiste autoriteit op het gebied van snacks en streetfood in Nederland.

Zijn eerlijke, gedetailleerde en humoristische recensies en beoordelingen hebben hem tot een vertrouwde gids gemaakt, voor iedereen die op zoek is naar de lekkerste snacks van het land. Van kroket tot kebab, van bamibal tot bánh mì - geen snack ontgaat zijn kritische blik.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Foodies Travel en ontvang de beste hotspots en tips in je mail!

Ontvang de leukste tips, restaurants, verhalen en speciale aanbiedingen.
Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Bas Erkens bij The Butcher of Paris

De beste tips en inspiratie in je mail:

De beste tips en inspiratie in je mail:

Ontvang de leukste tips, restaurants, verhalen en speciale aanbiedingen.