
Rockyroads met paaseitjes
Eenvoudig
15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd
ca. 3 uur wachttijdca. 3 u. wachttijd
De weg naar Pasen is geplaveid met…crunchy paaseitjes! Maak deze rocky roads en probeer er maar eens af te blijven tot het paasfeest aanbreekt.
Lees verder onder de advertentie
Bereiding
Smelt de pure chocolade, de melkchocolade, de boter en de stroop in een hittebestendige kom boven een pan kokend water (au bain-marie) of in de magnetron op lage stand, elke ca. 30 seconden roerend.
Roer de biscuitjes, de minimarshmallows en de stukjes Crunchiereep door de chocolade. Bekleed een vierkant bakblik (ca. 22×22 cm) met een dubbele laag vershoudfolie. Verdeel het chocolademengsel eroverheen en strijk het oppervlak egaal maar grillig uit. Halveer sommige paaseieren. Druk de paaseieren in het chocolademengsel. Zet minimaal 3 uur of 1 nacht in de koelkast. Snijd voor het opdienen in blokjes.









