
Gourmet recept: zalm met wittewijnsaus
Eenvoudig
Upgrade je normale stukje zalm met dit lekkere gourmet recept. De wittewijnsaus geeft een smaakvolle twist en maakt dit gerecht een stuk minder doorsnee.
Lees verder onder de advertentie
Bereiding
Breng in een klein pannetje de witte wijn, visbouillon en room aan de kook en laat de vloeistof tot de helft inkoken. Laat de saus afkoelen.
Snijd de zalm in plakjes van 0,5 centimeter dik.
Schep per portie een lepel saus in een gourmetpannetje. Leg het pannetje vol met plakjes zalm. Bestrooi met een beetje peper en zout. Schep er 1 theelepel boter bovenop.
Verwarm het pannetje ongeveer 3 minuten op de bakplaat, tot de saus begint te borrelen. Zet het pannetje daarna nog 2 minuten onder de grill. Garneer met een takje dille.
Gourmetpret met Danny
€ 14,99










