Foodies Italië
Foodies Italië
Foodies Italië cover
Gourmetpret-ZalmInWitteWijnsaus

Gourmet recept: zalm met wittewijnsaus van Danny Jansen

  • Eenvoudig

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bij tv-kok Danny Jansen wordt het gourmetstel regelmatig op tafel getoverd. Voor iedereen die wel eens iets anders wil dan de standaard vleesschalen, schreef hij het boek Gourmetpret met Danny. Misschien wel het verrassendste hoofdstuk staat vol met vis gerechten voor de gourmet, waaronder deze zalm met wittewijnsaus. Dit zal jou en jouw gasten verbazen!

Bereiding

  1. Breng in een klein pannetje de witte wijn, visbouillon en room aan de kook en laat de vloeistof tot de helft inkoken. Laat de saus afkoelen.

  2. Snijd de zalm in plakjes van 0,5 centimeter dik.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Uit het boek

Gourmetpret met Danny

€ 14,99
Gourmetpret met Danny