
Courgette met mosterd en serranoham
Gemiddeld
35 minuten bereidingstijd35 min. bereidingstijd
Wil je na een drukke dag een snelle pasta op tafel zetten? Dan is dit recept er eentje voor in je vaste repertoire. De meeste ingrediƫnten heb je waarschijnlijk toch al in huis...
Lees verder onder de advertentie
Bereiding
Maak de courgettes schoon en snijd ze in de lengte doormidden. Snijd ze in plakken. Pel en snipper de ui en de knoflook.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd de ham grof. Bak hem krokant in 1 el olie en laat hem uitlekken op keukenpapier.
Fruit de ui en de knoflook in 1 el olie. Voeg de mosterd en de courgette toe en bak kort mee. Doe er 2 el tomatenpuree en wat water bij. Laat het geheel in ca. 15 minuten gaar worden. Breng op smaak met zout en peper. Bestrooi voor het serveren met de walnoten, de ham en de pecorino. Serveer met de spaghetti.









