Foodies kerst
Bestel nu
Cover van
courgette met mosterd en rauwe ham

Courgette met mosterd en serranoham

  • Gemiddeld

  • 35 minuten bereidingstijd35 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak de courgettes schoon en snijd ze in de lengte doormidden. Snijd ze in plakken. Pel en snipper de ui en de knoflook.

  2. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd de ham grof. Bak hem krokant in 1 el olie en laat hem uitlekken op keukenpapier.

  3. Fruit de ui en de knoflook in 1 el olie. Voeg de mosterd en de courgette toe en bak kort mee. Doe er 2 el tomatenpuree en wat water bij. Laat het geheel in ca. 15 minuten gaar worden. Breng op smaak met zout en peper. Bestrooi voor het serveren met de walnoten, de ham en de pecorino. Serveer met de spaghetti.

Per portie: 619 kcal | 72 g koolhydraten | 25 g eiwit | 25 g vet

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (5 stemmen)