Delicatessen

In het voorste gedeelte kom je terecht in de winkel. Waar je al je verse delicatessen kunt scoren voor Frank’s borrelplank bij jou thuis. Wat dacht je van een gerookte burrata, gerookt zeezout of de goddelijke gerookte boter? Deze bljif je maar smeren!

Ook vind je er krabbenpoten, makreel, ham, wijnen en leuke biertjes. Bovendien staat er een enorme kast vol heerlijke verse broden van het Vlaamsch Broodhuys.

Gerookte wilde zalm

De Alaska zalm en Franksgiving kalkoen zijn wel de meest populaire producten van Frank’s. En dat begrijpen we maar al te goed, de subtiele rooksmaak aan de boterzachte zalm is fantastisch. Wij bestellen bij Frank’s het allerliefst een plank met al zijn goedheden of een eggs benedict met die welbekende Alaska zalm.

En kun je geen genoeg krijgen? Dan ga je op de terugweg nog even door die heerlijk gesorteerde winkel voorin en neem je wat gerookte zalm en boter mee naar huis, net zoals wij deden!

Binnenkort een etentje op de planning bij jou thuis? Ga dan vooral boodschappen doen in de winkel bij Frank’s of neem gewoon de hele groep mee naar de Oostenburgervoorstraat.

Frank’s Smokehouse is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 22.00 uur. Op zondag sluiten ze iets eerder, om 18.00 uur.