Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Cover voor Hotspot: Frank’s Smokehouse is waar je naartoe gaat voor de beste gerookte zalm

Hotspot: Frank’s Smokehouse is waar je naartoe gaat voor de beste gerookte zalm

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Frank’s Smokehouse is al meer dan zeventien jaar een begrip in het hart van Amsterdam. Net buiten het centrum vind je de rokerij en het gelijknamige restaurant. Met de razend populaire gerookte wilde Alaska zalm weet Frank menig culi harten te winnen, maar doet dat hij tegenwoordig ook met gerookte kazen, gerookte boter en nog veel meer...

Delicatessen

In het voorste gedeelte kom je terecht in de winkel. Waar je al je verse delicatessen kunt scoren voor Frank’s borrelplank bij jou thuis. Wat dacht je van een gerookte burrata, gerookt zeezout of de goddelijke gerookte boter? Deze bljif je maar smeren!

Ook vind je er krabbenpoten, makreel, ham, wijnen en leuke biertjes. Bovendien staat er een enorme kast vol heerlijke verse broden van het Vlaamsch Broodhuys.

Gerookte wilde zalm

De Alaska zalm en Franksgiving kalkoen zijn wel de meest populaire producten van Frank’s. En dat begrijpen we maar al te goed, de subtiele rooksmaak aan de boterzachte zalm is fantastisch. Wij bestellen bij Frank’s het allerliefst een plank met al zijn goedheden of een eggs benedict met die welbekende Alaska zalm.

En kun je geen genoeg krijgen? Dan ga je op de terugweg nog even door die heerlijk gesorteerde winkel voorin en neem je wat gerookte zalm en boter mee naar huis, net zoals wij deden!

Binnenkort een etentje op de planning bij jou thuis? Ga dan vooral boodschappen doen in de winkel bij Frank’s of neem gewoon de hele groep mee naar de Oostenburgervoorstraat.

Frank’s Smokehouse is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 22.00 uur. Op zondag sluiten ze iets eerder, om 18.00 uur. 

 

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!