Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
christmas cake

Zo kun je stap-voor-stap jouw Christmas cake bakken

Profielfoto van YvonneYvonne Doorten

Advertentie

Het fruit heeft een nachtje liggen weken in de cognac; tijd om te gaan bakken! Met deze stap-voor-stap filmpjes van Regula Ysewijn kan er niks misgaan bij het bakken van jouw Engelse Christmas cake. Kijken en bakken maar!

Christmas cake bakken

Heb jij alle ingrediënten voor de cake al in huis gehaald en de vruchten een nachtje laten weken in de cognac? Dan kun je beginnen met het bakken van de Christmas cake!

Zo nee, haast je naar de supermarkt zodat je vandaag een begin kunt maken met de Christmas cake en morgen kan beginnen met bakken. Omdat de Engelse cake een paar weken nodig heeft om zijn unieke smaak en textuur te krijgen, beginnen we op tijd voor kerst. In de weken naar kerst voeden we de cake 1 keer per week met een lepel cognac.

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan nu gratis in:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Tips van Regula Ysewijn

Lees het recept en volg het stappenfilmpje op onze Instagram, die Regula Ysewijn speciaal voor ons heeft opgenomen:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Foodies (@foodiesmagazine)

Christmas cake

Zo’n filmpje is handig natuurlijk, maar we kunnen ons goed voorstellen dat je alle stappen ook nog eens rustig wilt doorlezen. Hieronder vind je het recept voor de Christmas cake. Heel veel succes!

> naar het recept van de Christmas cake

Lees ook:

Onze tips

Profielfoto van

Yvonne Doorten

Hoofdredacteur

Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!