Kookschool
Het maakt niet uit of je al jaren in de keuken staat of net begint, bij onze kookschool kan iedereen wat leren. Ontdek nieuwe gerechten en keukens en maak koken makkelijker met onze handige kooktips en keukenhacks.

Tip van de redactie
Bak je eigen zuurdesembrood
Zit de zuurdesemstarter vol belletjes, is hij friszuur ruikend en klaar voor de start? In dit tweede deel leggen we je uit hoe je hem gebruikt om er het lekkerste, knapperigste zuurdesembrood van te bakken.
Lees verder onder de advertentie

Oeps, eten iets té pittig? Zo los je het op

Alles over au bain-marie smelten en waarom het zo handig is

100% foolproof: stap-voor-stap de perfecte biefstuk bakken

Sterrendessert

De perfecte lamsrollade maken in 7 simpele stappen

Wijn & spijs: zo kies je deze kerst de juiste wijn bij je kerstdiner

Zo kun je zelf pecan pie maken voor Thanksgiving

Vegetarisch stoofpotje: waar moet je op letten?




