Kookschool
Het maakt niet uit of je al jaren in de keuken staat of net begint, bij onze kookschool kan iedereen wat leren. Ontdek nieuwe gerechten en keukens en maak koken makkelijker met onze handige kooktips en keukenhacks.

Tip van de redactie
Bak je eigen zuurdesembrood
Zit de zuurdesemstarter vol belletjes, is hij friszuur ruikend en klaar voor de start? In dit tweede deel leggen we je uit hoe je hem gebruikt om er het lekkerste, knapperigste zuurdesembrood van te bakken.
Lees verder onder de advertentie

Kaasfonduepan schoonmaken: zo doe je dat snel

Stoofpotje maken: veelgemaakte fouten én oplossingen

Maak zélf buñuelos met de tools van Plate-it

Oliebollen bewaren en opwarmen: zo blijven ze het lekkerst

Dit is dé manier om bloemkool te gratineren

Spinazie opnieuw opwarmen: goed of gevaarlijk?

Column van Raghenie: de Surinaams-Chinese keuken

Slowcooker tips: zo maak je jouw gerechten nóg lekkerder




