Kookschool
Het maakt niet uit of je al jaren in de keuken staat of net begint, bij onze kookschool kan iedereen wat leren. Ontdek nieuwe gerechten en keukens en maak koken makkelijker met onze handige kooktips en keukenhacks.

Tip van de redactie
Bak je eigen zuurdesembrood
Zit de zuurdesemstarter vol belletjes, is hij friszuur ruikend en klaar voor de start? In dit tweede deel leggen we je uit hoe je hem gebruikt om er het lekkerste, knapperigste zuurdesembrood van te bakken.
Lees verder onder de advertentie

Zo kun je zelf verse pastasaus maken

Wanneer gebruik je welke pastasoort?

Zo kun je het beste bavette bereiden: recept + tips

Zelf sushi maken: dat is makkelijker dan je denkt

Een heerlijke malse kipfilet bakken: zo doe je dat

Broccoli koken: zo doe je dat in 5 eenvoudige stappen

Een scheutje wodka in de pastasaus: dit is waarom je dat wil

Dit is de beste manier om perziken te bewaren




