Kookschool
Het maakt niet uit of je al jaren in de keuken staat of net begint, bij onze kookschool kan iedereen wat leren. Ontdek nieuwe gerechten en keukens en maak koken makkelijker met onze handige kooktips en keukenhacks.

Tip van de redactie
Bak je eigen zuurdesembrood
Zit de zuurdesemstarter vol belletjes, is hij friszuur ruikend en klaar voor de start? In dit tweede deel leggen we je uit hoe je hem gebruikt om er het lekkerste, knapperigste zuurdesembrood van te bakken.
Lees verder onder de advertentie

Zo houd je je bieslookplantje wél lang in leven

Wanneer gebruik je welke soorten azijn?

Keukenhack: zo bak je aubergine altijd lekker krokant

5x tips voor een perfecte tosti

Ei pocheren: zo doe je dat

Dinner party: de beste tips om zelf een etentje te organiseren

Dé tip om je glas wijn te koelen

High tea: 9x recepten en alle do’s & don’ts




