Kookschool
Het maakt niet uit of je al jaren in de keuken staat of net begint, bij onze kookschool kan iedereen wat leren. Ontdek nieuwe gerechten en keukens en maak koken makkelijker met onze handige kooktips en keukenhacks.

Tip van de redactie
Bak je eigen zuurdesembrood
Zit de zuurdesemstarter vol belletjes, is hij friszuur ruikend en klaar voor de start? In dit tweede deel leggen we je uit hoe je hem gebruikt om er het lekkerste, knapperigste zuurdesembrood van te bakken.
Lees verder onder de advertentie

Zo gebruik je verschillende soorten noedels

Perfecte rijst koken zonder rijstkoker? Zo doe je dat

Van basmati tot zilvervliesrijst: het verschil tussen verschillende rijstsoorten

Alles wat je wilt weten over zwarte en witte truffels

Dit is waarom je boerenkool áltijd moet masseren

Wat is tarama en wat kun je ermee?

Waarom zeggen we pindakaas in plaats van pindaboter?

6x tips voor het perfecte bananenbrood




