Kookschool
Het maakt niet uit of je al jaren in de keuken staat of net begint, bij onze kookschool kan iedereen wat leren. Ontdek nieuwe gerechten en keukens en maak koken makkelijker met onze handige kooktips en keukenhacks.

Tip van de redactie
Bak je eigen zuurdesembrood
Zit de zuurdesemstarter vol belletjes, is hij friszuur ruikend en klaar voor de start? In dit tweede deel leggen we je uit hoe je hem gebruikt om er het lekkerste, knapperigste zuurdesembrood van te bakken.
Lees verder onder de advertentie

Hoe gebruik je een tajine?

Column van Zeinab: basisbenodigdheden en ingrediënten om te bakken

Tiramisu maken: tips en hotspots

Meelmotten bestrijden in je keuken: 7x de beste tips tegen voedselmotten

Zo kun je zelf ossobuco maken met tips van de slager

Zo kun je groente en fruit uit je moestuin langer bewaren

Wat is furikake en wat kun je ermee?

Hierom moet je nooit het vocht van mozzarella weggooien




