Kookschool
Het maakt niet uit of je al jaren in de keuken staat of net begint, bij onze kookschool kan iedereen wat leren. Ontdek nieuwe gerechten en keukens en maak koken makkelijker met onze handige kooktips en keukenhacks.

Tip van de redactie
Bak je eigen zuurdesembrood
Zit de zuurdesemstarter vol belletjes, is hij friszuur ruikend en klaar voor de start? In dit tweede deel leggen we je uit hoe je hem gebruikt om er het lekkerste, knapperigste zuurdesembrood van te bakken.
Lees verder onder de advertentie

Zo maak je steak sandwich met tips van de slager

Overrijp fruit? Deze heerlijke recepten maak je er nog mee!

Garnalen pellen: zo doe je dat!

Dit is het verschil tussen krenten en rozijnen

Zomerfruit invriezen: zo doe je dat

Kaas opkloppen: deze recepten laten zien waarom je dat wil

Mango snijden: zo doe je dat!

Dit is waarom je de papieren verpakking van boter wil bewaren




