Kookschool
Het maakt niet uit of je al jaren in de keuken staat of net begint, bij onze kookschool kan iedereen wat leren. Ontdek nieuwe gerechten en keukens en maak koken makkelijker met onze handige kooktips en keukenhacks.

Tip van de redactie
Bak je eigen zuurdesembrood
Zit de zuurdesemstarter vol belletjes, is hij friszuur ruikend en klaar voor de start? In dit tweede deel leggen we je uit hoe je hem gebruikt om er het lekkerste, knapperigste zuurdesembrood van te bakken.
Lees verder onder de advertentie

Wat is het verschil tussen basilicum en Thaise basilicum?

Dit moet je weten over koken met zout

Zo hoor je wasabi en sojasaus te mengen (en we doen het allemaal verkeerd)

WOW! Zo kun je al je knoflook in één keer pellen

Jam versus marmelade: dit is het verschil

No waste! 10x dit kun je doen met schillen, stelen en pitten

Dit is de allersnelste manier om je snijbonen te snijden

Lifehack: zo kun je een citroen uitpersen zonder pers




