Kookschool
Het maakt niet uit of je al jaren in de keuken staat of net begint, bij onze kookschool kan iedereen wat leren. Ontdek nieuwe gerechten en keukens en maak koken makkelijker met onze handige kooktips en keukenhacks.

Tip van de redactie
Bak je eigen zuurdesembrood
Zit de zuurdesemstarter vol belletjes, is hij friszuur ruikend en klaar voor de start? In dit tweede deel leggen we je uit hoe je hem gebruikt om er het lekkerste, knapperigste zuurdesembrood van te bakken.
Lees verder onder de advertentie

Wist je dit al over pizza? 8x leuke feitjes

Zo maak je zelf gist met aardappels, suiker en bier

Opbollen van deeg: hoe doe je dat en waarom?

Instructievideo: zo maak je het vlechtbrood van onze cover

Oppunten van deeg: hoe doe je dat en waarom?

Waarom moet je voor tomatensaus de tomatenpuree eerst bakken in olie?

Zo beoordeel je de scherpte van een peper

Dit is het verschil tussen witte, groene en zwarte thee




