Andere (pannen)koek

Biet en venkel, gember en citroengras en mango en kardemom: waarschijnlijk zijn het niet de eerste smaken waar je aan denkt als je pannenkoeken gaat bakken, maar vanaf nu kan het. Het merk Panash lanceerde deze smaken samen met bekendere cacao en naturel varianten. Alle variaties zijn overigens op basis van speltmeel.

Nieuw programma: Restaurant Misverstand

Johnny de Mol en Ron Blaauw verschijnen binnenkort samen op televisie met een gloednieuw programma. In Restaurant Misverstand volgen zij negen mensen met dementie zonder horeca-ervaring. Onder begeleiding van Blaauw gaan zij aan het werk in het restaurant. De Mol zal ondertussen laten zien welke problemen er allemaal bij dementie komen kijken.

Moeke breidt uit

Grand Café Moeke, met vestigingen in onder andere Delft, Enschede en Rhenen, gaat flink uitbreiden. In Ede, Scheveningen, Nijmegen en Den Bosch gaan filialen van de keten open. In de loop van 2020 kunnen we dus ook in deze steden ‘even bij Moeke’ zitten. Je kunt er overigens terecht om te lunchen, borrelen en dineren. Met een flinke dosis keuzestress, want de kaart is super uitgebreid…