Andere (pannen)koek
Biet en venkel, gember en citroengras en mango en kardemom: waarschijnlijk zijn het niet de eerste smaken waar je aan denkt als je pannenkoeken gaat bakken, maar vanaf nu kan het. Het merk Panash lanceerde deze smaken samen met bekendere cacao en naturel varianten. Alle variaties zijn overigens op basis van speltmeel.
Nieuw programma: Restaurant Misverstand
Johnny de Mol en Ron Blaauw verschijnen binnenkort samen op televisie met een gloednieuw programma. In Restaurant Misverstand volgen zij negen mensen met dementie zonder horeca-ervaring. Onder begeleiding van Blaauw gaan zij aan het werk in het restaurant. De Mol zal ondertussen laten zien welke problemen er allemaal bij dementie komen kijken.
Moeke breidt uit
Tip!
Ben je op zoek naar culinaire inspiratie, uitdaging én wil je graag meer lezen over koken?
Shop een losse editie van Foodies Magazine al vanaf 6,50
Grand Café Moeke, met vestigingen in onder andere Delft, Enschede en Rhenen, gaat flink uitbreiden. In Ede, Scheveningen, Nijmegen en Den Bosch gaan filialen van de keten open. In de loop van 2020 kunnen we dus ook in deze steden ‘even bij Moeke’ zitten. Je kunt er overigens terecht om te lunchen, borrelen en dineren. Met een flinke dosis keuzestress, want de kaart is super uitgebreid…
Onze tips
Dumplings, curry’s en meer: maak het met de nieuwe Foodies!
Starbucks introduceert deze nieuwe smaak
Nét geopend: een nieuwe blikviswinkel in Nederland
Zelfgebakken brood binnen 10 minuten: redden wij dat?
Vers van de pers: McDonald’s brengt populaire burger terug
Haverrijst getest: hype of heerlijk?
Vers van de pers: vlees- en zuivelvervangers het gezondst in Nederland
Alles over maaltijdboxen: welk recept past bij jou?
Roxanne
Vindt de supermarkt de vervelendste plek op aarde. Kan geen recept maken zonder er haar eigen draai aan te geven – wat vaak resulteert in een totaal ander gerecht. Vindt een curry altijd een goed idee en gaat zo vaak mogelijk naar Kroatië voor cevapcici. Was webredacteur van 2019 tot 2021.