Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Bespoke koelkast Samsung

Geef jouw huishoudelijke apparaten een persoonlijke touch met de Bespoke koelkast van Samsung

In samenwerking met Samsung

Advertentie

Met de Bespoke producten van Samsung kunnen consumenten verschillende Samsung producten samenstellen en design zelf afstemmen. Zo kan je dus het design van je koelkast en draadloze stofzuiger in lijn brengen met je smartphone en smartwatch. Met diverse kleur- en afwerkingsopties voor je huishoudelijke apparaten geef je jouw keuken een eigen touch en creëer jij je eigen ontwerp. Hiermee creëer je een interieur dat onmiskenbaar is en waarvan alle functies perfect met elkaar samenwerken!

Creëer je eigen ontwerp met #YouMake

Ben je het zat dat anderen jouw stijl bepalen? Met #YouMake bepaal je zelf hoe jouw Samsung-producten eruitzien. Je kunt bij steeds meer producten, zoals een smartphone of smartwatch, een uniek design of kleur kiezen die bij jou past. Wist je je zelfs bij je nieuwe Bespoke koelkast kan kiezen uit verschillende exclusieve kleuren? Zo creëer jij je eigen signatuur, thuis en onderweg.

De producten met de persoonlijke Bespoke-stempel kun je natuurlijk afzonderlijk in huis halen, nadat je ze helemaal gepersonaliseerd hebt. Wat denk je bijvoorbeeld van een geheel door jou gepersonaliseerde koelkast met de kleuren die jij kiest? Zo zorg je ervoor dat ‘ie perfect bij je andere gadgets en apparatuur past of juist een heel eigen identiteit krijgt.

Kies je ervoor om meerdere producten tegelijk te kopen, dan scoor je ook nog eens een flinke korting! Ga jij bijvoorbeeld gelijk voor een bundel met die producten, dan bespaar je direct tot wel 15 procent. De producten zijn onderverdeeld in drie categorieën:

Work From Home

Thuiswerken en leren is voor velen de nieuwe norm geworden. Geen pc bij de hand? Geen probleem, de Smart Monitor kan alles! Even verbinden met je Galaxy S22 en je kan meteen beginnen met multitasking! Tijd voor een meeting? Neem deel via het grote scherm, vanuit je luie stoel.

Home Party

Klaar voor een feestje? Speel je favoriete nummers af en creëer een coole setting met The Freestyle & Soundbar. Dankzij SmartThings laat je het feest knallen met slechts één druk op de knop.

Stijl Je Huis

Alles staat klaar, let’s go! De Bespoke koelkast gaat subtiel op in de ruimte, terwijl The Frame de ruimte meer stijl geeft met een meesterwerk aan de muur. Leg het allemaal vast met de Galaxy Z Flip3 en Galaxy Watch4, beiden gepersonaliseerd volgens je eigen smaak.

Ontdek alle #youmake deals van Samsung

Bespoke koelkast: jouw huis, jouw regels

Kies de koelkast in een stijl die je altijd al hebt gewild en profiteer van een flexibele stijl en ruimte met de Bespoke koelkasten van Samsung. Je kunt kiezen uit stijlvolle materialen en kleuren, zodat hij perfect in je keuken past. Een landelijke woonkamer vraagt immers om een andere uitstraling dan een modern interieur. De koelkasten zelf zijn overigens ook verkrijgbaar in diverse afmetingen en samenstellingen.

Je kunt ook gemakkelijk de kleuren van het paneel veranderen, zo hoef je geen nieuwe koelkast te kopen als je uitgekeken bent op de kleur! Daarnaast is ook de binnenkant makkelijk aanpasbaar. Heb je dit weekend extra koelruimte nodig voor een feestje? Met de Bespoke koelkast kun je met één druk op de knop de vriesruimte omzetten in een koelkast, zodat je de ruimte kunt gebruiken zoals jij dat wilt. Combineer en pas koelkasten aan op je levensstijl.

Bekijk de Bespoke koelkast van Samsung

Bespoke koelkast

Bespoke Jet

Naast het personaliseren van je koelkast kun je ook de kleur van je eigen stofzuiger kiezen: de Bespoke Jet. Met alle gemak leeg je de stofzuiger als deze vol is, daarnaast is ‘ie zo weer opgeladen. 99,999% van de fijne stofdeeltjes worden opgevangen en de antibacteriële stofzak voorkomt 99,9% van de bacteriële groei.

Bekijk de Bespoke Jet van Samsung

Galaxy Z Flip3 en Galaxy Watch4

De Galaxy Z Flip3 is een unieke telefoon die gemakkelijk in je zak past. Als je ‘m openvouwt geniet je van een 6,7 inch-oled-scherm. De Galaxy Watch4 is het eerste slimme horloge van Samsung met Wear OS. De apps die je op je telefoon installeert verschijnen zo ook direct op je smartwatch.

Meer lezen over de Galaxy Z Flip3 en Galaxy Watch4

Samsung heeft verschillende bundels gemaakt waarmee je bij een combinatie van producten bundelvoordeel krijgt. Combineer je twee producten dan ontvang je 10% voordeel. Ga jij zelfs voor drie of meer #YouMake producten dan ontvang je maar liefst 15 procent korting. Zo haal je je favoriete producten dus een stuk voordeliger in huis. 

Bekijk alle bundel deals van Samsung

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.
Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!