Foodies 11/2024
Lekker stoven
fd2411 cover
beste kookclub van NL

LAATSTE KANS: meld je nu aan voor onze kookwedstrijd!

Advertentie

Heb jij zin in een gezellige middag koken met vrienden of familie? Op 20 oktober 2024 organiseren we de ‘Beste Kookclub van Nederland’ verkiezing. Dit weekend is je laatste kans: meld je kookclub nu aan!

Kookwedstrijd: laatste kans!

Trommel je vrienden, familie of collega’s snel op voor een gezellige dag in de keuken. Want dit weekend is de laatste kans om je aan te melden voor onze kookwedstrijd. Iedere hobbykok kan samen met zijn of haar club mee doen. Je hoeft geen masterchef te zijn!

Iedere hobbykok kan samen met zijn of haar kookclub meedoen. Je hoeft geen masterchef te zijn! Deze dag is geschikt voor kookclubs die zin hebben in een ontzettend leuke middag vol eten, uitdaging én plezier. Voor wie eerst een beetje sfeer wil proeven, bekijk de aftermovie van een eerdere editie hier:

Kookwedstrijd: beste kookclub van Nederland

Op 20 oktober 2024 organiseren we in de Kookfabriek in Utrecht een kookwedstrijd, waarin we op zoek gaan naar de beste kookclub van Nederland. En je kunt je kookclub nu nog opgeven! Samen met je groep familie, vrienden of kookmaatjes maak je een voor- hoofd- en nagerecht in het thema ‘winteroogst’.

Jullie gerechten worden beoordeeld door een jury van verschillende chefs, zoals onze eigen Willem en tv-chef Sandra Ysbrandy. De wedstrijd, die wordt georganiseerd in samenwerking met ATAG, WMF, The Farm Kitchen en The Farm Kitchen Kookfabriek, heeft mooie prijzen.

Iedere kookclub kan meedoen, of je nu familie, vrienden of buren bent. En dit is je laatste kans: je kookclub aanmelden kan nog t/m aankomende zondag 22 september 2024 via foodiesmagazine.nl/kookclub. Daar vind je ook alle andere ins & outs over het event.

Receptinspiratie

Platbrood met tempeh, cornribs en zoetzure kersen

Platbrood met tempeh, cornribs en zoetzure kersen

Zoek je nog inspiratie voor gerechten die je met je kookclub wilt gaan maken? Laat je inspireren door het winnende gerecht van het eerste jaar in het thema ‘zomeroogst’. Doe er je voordeel mee!

Naar het recept
Profielfoto van

Marieke Slettenhaar

Redacteur

Eet het liefst hartig en zoet door elkaar. Heeft geen bezwaar tegen eten in bed zolang het poffertjes zijn. Gruwelt van gekookte eieren maar bestelt altijd een avocadotoast met gepocheerd eitje. Geen smaakcombinatie is haar te gek.

Team foodies

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!