Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
Borrelen in stijl: BBQ

Vaderdag cadeautips: borrelen in stijl met deze aanbiedingen!

Advertentie

Hou je ook zo van borrelen? Dat kan nu volledig in stijl met deze heerlijke aanbiedingen. Van Japanse messen tot aan een BBQ-workshop, nu mét korting.

Radbag: borrelen in stijl

Vanaf nu borrel jij in stijl. En dat doe je met items die je kunt personaliseren met tekst en foto. Onder het motto “het leven is te kort om slechte wijn, bier, whiskey te drinken uit lelijke glazen”, kies jij voor een stijlvolle en originele selectie glazen, kookschorten en nog veel meer. Een must op elk feestje. De perfecte accessoires voor de levensgenieter pur sang vind je bij Radbag. Proost!

Leuke actie voor Vaderdag:

Omdat het bijna Vaderdag is, heeft Radbag een leuke actie. Upload een gezicht, voeg een tekst toe op een gepersonaliseerd product naar keuze, zodat jij een cadeau hebt die beter is dan de grappen van je vader. Bestel nu een gepersonaliseerd cadeau en ontvang 20% korting met de kortingscode: ‘HAPPY-FOODIE-20’ op de website van Radbag.

Borrelen in stijl: radbag

BBQ Workshop Experience Center

Summer is coming! Haal de BBQ’s maar uit de garage en nodig je vrienden of familie uit voor een heerlijk zomers avondje barbecueën. Wil jij dit jaar extra indruk maken met jou barbecue-kunsten? Til deze dan naar een hoger niveau tijdens een BBQ workshop! Zo wordt jij dé BBQ-king of queen van deze zomer.

Ervaar, beleef en leer alles over BBQ’en:

Voor alle foodies heeft BBQ Workshop Experience Center een leuke aanbieding! Je ontvangt 10% korting op het bestellen van een BBQ-workshop cadeaubon! Gebruik de kortingscode ‘BBQFOODIE2023’ bij de checkout en deel jouw passie met een ander. De cadeaubon is in te wisselen voor een breed aanbod aan verschillende BBQ-workshops.

Kijk voor meer informatie op bbqworkshopexperiencecenter.nl.

BBQ workshop

Japanse messen

Een keukenmes is het meest gebruikte gereedschap in de keuken. Japanse messen zijn gemaakt van bijzonder staal dat veel harder is dan Europees staal waardoor ze scherper zijn en veel langer scherp blijven. Een goed Japans mes gaat wel 30 jaar mee!

Essentieel keukengerei voor foodies:

Altijd al een mooie Japanse messenset gewild? Dit is je kans! Japansemessen.nl geeft namelijk 1x deze mooie messenset weg! Check hun Instagram en doe mee aan deze winactie!

Japanse messen

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!