Op zoek naar een leuk cadeautje voor de feestdagen? Geef eens een magazine cadeau! Met een Foodies jaarabonnement geef je elke maand inspiratie, weetjes op culinair gebied en de lekkerste recepten.

Foodies jaarabonnement

Met een Foodies abonnement geef je niet alleen de lekkerste recepten cadeau, ook geef je een magazine vol verrassende ideeën, verschillende kooktechnieken en ingrediënten om mee aan de slag te gaan. Ongeacht het kookniveau zijn de Foodies recepten gegarandeerd geslaagd. En het leukste? Met een abonnement op Foodies wordt je geliefde elke maand weer herinnert aan de gezellige feestdagen. Wanneer je het abonnement nu afsluit ontvang je ook nog eens flinke korting. Om te zorgen dat iedereen er deze winter lekker warm bij kunnen zitten hebben wij een hartverwarmende najaarsactie waarbij je een jaar lang Foodies voor maar 45 euro ontvangt. Voor de rekenwonders onder ons, dat is bijna 50% korting op een jaarabonnement!

jaarabonnement foodies

Zo maak je kans

Om kans te maken op een Foodies jaarabonnement t.w.v. € 95,- hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 24 december de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08.00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

foodies christmas gifts 2021