Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Win jaarabonnement Foodies

GEWONNEN Foodies kerstcadeautjes: een jaarabonnement op Foodies

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! Vanaf begin december geven we elke dag een mooie prijs weg tot aan kerst. Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige kerstcadeautjes in handen. Vandaag geven wij een jaarabonnement op Foodies Magazine weg.

Op zoek naar een leuk cadeautje voor de feestdagen? Geef eens een magazine cadeau! Met een Foodies jaarabonnement geef je elke maand inspiratie, weetjes op culinair gebied en de lekkerste recepten.

Foodies jaarabonnement

Met een Foodies abonnement geef je niet alleen de lekkerste recepten cadeau, ook geef je een magazine vol verrassende ideeën, verschillende kooktechnieken en ingrediënten om mee aan de slag te gaan. Ongeacht het kookniveau zijn de Foodies recepten gegarandeerd geslaagd. En het leukste? Met een abonnement op Foodies wordt je geliefde elke maand weer herinnert aan de gezellige feestdagen.

Wanneer je het abonnement nu afsluit ontvang je ook nog eens flinke korting. Om te zorgen dat iedereen er deze winter lekker warm bij kunnen zitten hebben wij een hartverwarmende cadeau-actie waarbij je een half jaar lang Foodies voor maar 30 euro ontvangt. Tel uit je winst!

sinterklaascadeaus

Zo maak je kans

Om kans te maken op een jaarabonnement op Foodies Magazine hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 27 december 2023 de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

Christmas Gifts 2023

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!