Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Appeltaart-chiapudding

Appeltaart-chiapudding

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

  • ca. 7 uur wachttijdca. 7 u. wachttijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Doe de havermelk, het chiazaad, de vanille en de siroop in een grote kom. Roer door elkaar en zet afgedekt een nacht in de koelkast.

  2. Meng de appels met de rozijnen, de kaneel en 3 el water in een pan. Breng aan de kook, zet het vuur laag en kook afgedekt ca. 10 minuten tot de appels zacht zijn. Neem van het vuur en laat helemaal afkoelen.

  3. Roer de chiapudding stevig door en verdeel hem over 4 glazen. Schep er de afgekoelde appelcompote bovenop en serveer.

Per portie: 238 kcal | 25 g koolhydraten | 5 g eiwit | 10 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Nadine Brown Foto’s: Yuki Sugiura Styling: Faye Wears Foodstyling: Rosie Reynold

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)