Foodies 02/2025
Aziƫ
cover Azie
Artisjoksalade

Artisjoksalade met cherrytomaten en kikkererwten

  • Eenvoudig

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

Aantal personen
4

Ingrediƫnten

Voor de dressing

Brenda: "Deze artisjoksalade is perfect op een warme zomeravond en behoort tot een van mijn favoriete salade recepten. Makkelijk, lekker licht en een van mijn favorieten uit hetĀ Brenda Kookt magazine."

Bereiding

  1. Laat de artisjokharten uitlekken. Snijd de cherrytomaten in kwarten. Snipper de ui. Laat de kikkererwten uitlekken.

  2. Roer alle ingrediƫnten voor de dressing door elkaar en breng op smaak met zout en peper.

  3. Meng de artisjok, de cherrytomaten, de ui en de kikkererwten op een grote schaal met de dressing. Bestrooi met het basilicum. Serveer met brood en kruidenboter.

Per portie: 460 kcal | 38 g koolhydraten | 15 g eiwit | 25 g vet

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)