Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Artisjoksalade

Artisjoksalade met cherrytomaten en kikkererwten

  • Eenvoudig

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen
4

Ingrediënten

Voor de dressing

Brenda: "Deze artisjoksalade is perfect op een warme zomeravond en behoort tot een van mijn favoriete salade recepten. Makkelijk, lekker licht en een van mijn favorieten uit het Brenda Kookt magazine."

Bereiding

  1. Laat de artisjokharten uitlekken. Snijd de cherrytomaten in kwarten. Snipper de ui. Laat de kikkererwten uitlekken.

  2. Roer alle ingrediënten voor de dressing door elkaar en breng op smaak met zout en peper.

  3. Meng de artisjok, de cherrytomaten, de ui en de kikkererwten op een grote schaal met de dressing. Bestrooi met het basilicum. Serveer met brood en kruidenboter.

Per portie: 460 kcal | 38 g koolhydraten | 15 g eiwit | 25 g vet

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)