Lees verder onder de advertentie
Of de zon de komende maanden nou écht gaat schijnen of niet, met de nieuwe editie van het Brenda Kookt-magazine wordt het vanzelf zomer in je keuken! Van zomerse borrelhapjes en picknickrecepten tot de lekkerste BBQ-gerechten en -bijgerechten. Sluit af met heerlijk zelfgemaakt ijs en andere zomerse toetjes.
Lees verder onder de advertentie
Salades, BBQ en zomerse toetjes
Om je alvast een voorproefje te geven delen we één van onze favoriete recepten uit het magazine:
Artisjoksalade met cherrytomaten en kikkererwten
Brenda: “Deze artisjoksalade is perfect op een warme zomeravond en behoort tot een van mijn favoriete salade recepten. Makkelijk, lekker licht en een van mijn favorieten uit het Brenda Kookt magazine.”
Meer zomerse recepten?
Lijkt dit recept je nu ook zo lekker? In de nieuwste uitgave van het Brenda Kookt magazine vind je nog veel meer zonnige zomerrecepten. Van zomerse borrelhapjes en picknickrecepten tot de lekkerste BBQ-gerechten en -bijgerechten. Sluit af met heerlijk zelfgemaakt ijs en andere zomerse toetjes. Lees daarnaast de beste tips om gezellig samen te koken met kinderen, leer hoe je een geslaagde picknick organiseert, ontdek wat Brenda allemaal doet tijdens haar vakantie en lees alles over de leukste vakantie-activiteiten. Met deze special in handen ben je nog lang niet uitgekookt!
Wil je ook iedere week de laatste foodtrends en de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Tip!
Neem een abonnement op Foodies Magazine al vanaf 17,50
Zomerse borrelhapjes
Het wordt in de zomer pas laat donker, dus kun jij lekker lang buiten borrelen. Dat doe je met een goed glas wijn of een koud biertje, en natuurlijk met zomerse borrelhapjes. Wat dacht je van een bruschetta met prosciutto en vijgen of een heerlijke capreseplank met pesto?
Op de BBQ
De BBQ kan aan en hoeft voorlopig niet meer uit, want deze BBQ-gerechten en -bijgerechten wil je állemaal maken! Van fajita-kipspiesjes met tzatziki en een plaattaart met courgette, brie en honing tot zelfgemaakte kruidenboter en een meloensalade met mozzarella, alles zodat jouw BBQ een gegarandeerd succes wordt.
Zonnig & zoet
Zomer betekent zelfgemaakt ijs en andere frisse toetjes. Ga voor bananenijs met pindakaas en cookie dough, citroentiramisu met lemoncurd, sangriacake of een van de vele andere zonnige nagerechten.
Onze tips
Nét geopend: de eerste blikviswinkel van Nederland
Zelfgebakken brood binnen 10 minuten: redden wij dat?
Vers van de pers: McDonald’s brengt populaire burger terug
Haverrijst getest: hype of heerlijk?
Vers van de pers: vlees- en zuivelvervangers het gezondst in Nederland
Alles over maaltijdboxen: welk recept past bij jou?
GEWONNEN: diner voor twee in het restaurant van Jamie Oliver in Londen
Het Squid Game koekje: zo maak je ‘m zelf
Anne Mebelder
Redacteur
Kan niet zonder koffie. Eet elke dag chocola. Lepelt in no time een pot pindakaas leeg. Is dol op croissants (ongeacht het tijdstip), moules frites en al het andere uit de Franse keuken. Ontbijt met taart. Loopt hard om meer te kunnen eten, of was het andersom?
Lees verder onder de advertentie