Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Brenda Kookt Magazine zomer

Zomer in je keuken met het nieuwste Brenda Kookt magazine

Advertentie

Of de zon de komende maanden nou écht gaat schijnen of niet, met de nieuwe editie van het Brenda Kookt-magazine wordt het vanzelf zomer in je keuken! Van zomerse borrelhapjes en picknickrecepten tot de lekkerste BBQ-gerechten en -bijgerechten. Sluit af met heerlijk zelfgemaakt ijs en andere zomerse toetjes. 

Salades, BBQ en zomerse toetjes

Om je alvast een voorproefje te geven delen we één van onze favoriete recepten uit het magazine:

Artisjoksalade

Artisjoksalade met cherrytomaten en kikkererwten

Brenda: “Deze artisjoksalade is perfect op een warme zomeravond en behoort tot een van mijn favoriete salade recepten. Makkelijk, lekker licht en een van mijn favorieten uit het Brenda Kookt magazine.”

Naar het recept

Meer zomerse recepten?

Lijkt dit recept je nu ook zo lekker? In de nieuwste uitgave van het Brenda Kookt magazine vind je nog veel meer zonnige zomerrecepten. Van zomerse borrelhapjes en picknickrecepten tot de lekkerste BBQ-gerechten en -bijgerechten. Sluit af met heerlijk zelfgemaakt ijs en andere zomerse toetjes. Lees daarnaast de beste tips om gezellig samen te koken met kinderen, leer hoe je een geslaagde picknick organiseert, ontdek wat Brenda allemaal doet tijdens haar vakantie en lees alles over de leukste vakantie-activiteiten. Met deze special in handen ben je nog lang niet uitgekookt! 

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Zomerse borrelhapjes 

Het wordt in de zomer pas laat donker, dus kun jij lekker lang buiten borrelen. Dat doe je met een goed glas wijn of een koud biertje, en natuurlijk met zomerse borrelhapjes. Wat dacht je van een bruschetta met prosciutto en vijgen of een heerlijke capreseplank met pesto? 

Op de BBQ 

De BBQ kan aan en hoeft voorlopig niet meer uit, want deze BBQ-gerechten en -bijgerechten wil je állemaal maken! Van fajita-kipspiesjes met tzatziki en een plaattaart met courgette, brie en honing tot zelfgemaakte kruidenboter en een meloensalade met mozzarella, alles zodat jouw BBQ een gegarandeerd succes wordt. 

Zonnig & zoet 

Zomer betekent zelfgemaakt ijs en andere frisse toetjes. Ga voor bananenijs met pindakaas en cookie dough, citroentiramisu met lemoncurd, sangriacake of een van de vele andere zonnige nagerechten. 

Brenda Kookt Magazine zomer
Profielfoto van

Anne Mebelder

Redacteur

Kan niet zonder koffie. Eet elke dag chocola. Lepelt in no time een pot pindakaas leeg. Is dol op croissants (ongeacht het tijdstip), moules frites en al het andere uit de Franse keuken. Ontbijt met taart. Loopt hard om meer te kunnen eten, of was het andersom?

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!