Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
bagel

Bagel met hazelnoot-chocopasta, aardbei, banaan en kiwi

In samenwerking met So Vegan So Fine
  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Blijf je in de winter het liefst zo lang mogelijk onder de warme dekens liggen? Voor dit zoete ontbijtje kom je graag je bed uit!

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Blijf je in de winter het liefst zo lang mogelijk onder de warme dekens liggen? Voor dit zoete ontbijtje kom je graag je bed uit!

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor en bak de bagels lekker krokant af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat ze kort afkoelen.

  2. Snijd de bagels horizontaal doormidden en bestrijk iedere helft met een royale eetlepel roomkaas en 1 el hazelnoot-chocopasta. Beleg de onderste helften met plakjes aardbei, banaan en kiwi en dek af met de bovenste helften.

Per portie: 619 kcal | 82 g koolhydraten | 13 g eiwit | 24 g vet

Foto’s & receptuur: Willem van Santen

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (4 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!