
Bladerdeegrol met geitenkaas
Gemiddeld
50 minuten bereidingstijd50 min. bereidingstijd
Lees verder onder de advertentie
Bereiding
Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 175°C / gas: stand 3). Snijd de parmaham en de gekookte ham in dunne reepjes. Snijd de zongedroogde tomaatjes in stukjes. Snijd de bieslook grof.
Roer de roomkaas los in een kom en verkruimel er de geitenkaas over. Voeg de ham, de tomaatjes en de bieslook toe en roer alles door elkaar met een vork. Breng op smaak met zout en peper.
Rol het bladerdeeg uit op een met bakpapier beklede bakplaat en smeer het mengsel uit over het bladerdeeg. Rol het bladerdeeg strak en verdeel het met de achterkant van een mes in stukken, maar snijd ze niet helemaal los. Meng de melk met de eidooier en besmeer de rol hiermee.
Bak de rol in ca. 30 minuten goudbruin. Serveer in zijn geheel en laat iedereen een portie afbreken.