Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Bloedsinaasappelcarpaccio met balsamicodressing

Bloedsinaasappelcarpaccio met balsamicodressing

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 6

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de boven- en onderkant van de bloedsinaasappels. Schil de bloedsinaasappels vervolgens met een scherp mes en snijd ze in zeer dunne plakjes.

  2. Was de venkel. Snijd de stronken eraf en halveer de venkel. De harde binnenkant van de venkel kun je verwijderen. Snijd de venkel in dunne plakjes. Bewaar het groen.

  3. Meng voor de dressing de olijfolie, de balsamico en het sinaasappelsap. Gebruik een garde of doe alles in een glazen potje met deksel en schud goed.

  4. Verdeel de plakjes bloedsinaasappel over 6 borden en leg hier de plakjes venkel bovenop.  Eindig met de bolletjes burrata. Decoreer met het groen van de venkel en schenk de dressing over de carpaccio.

Per portie: 265 kcal | 11 g koolhydraten | 5 g eiwit | 21 g vet

van José & Mariëlla (@cookingqueensnl)

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)