Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Broccolitartaar

Broccolitartaar

  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 6

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de broccoli ca. 4 minuten in kokend water met 1 tl zout. Giet af, laat heel goed uitlekken en dep de broccoli droog met een schone theedoek. Laat iets afkoelen en hak de broccoli fijn.

  2. Houd wat muntblaadjes achter voor de garnering en hak de overige munt fijn. Roer de kruidenroomkaas, de sjalot, de biet, de kappertjes en de fijngehakte munt door de broccoli en breng op smaak met zout en peper.

  3. Schep van het mengsel met behulp van de serveerring mooie, ronde tartaartjes op bordjes. Garneer met de granaatappelpitjes en de overgebleven muntblaadjes en bedruip met olijfolie.

Per portie: 188 kcal | 8 g koolhydraten | 4 g eiwit | 15 g vet

Receptuur, styling en foodstyling: Jacqueline Sluijter Fotografie: Sander Damen

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)