Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Ceviche nikkei clásico

Ceviche nikkei clásico

  • Gemiddeld

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Voor de leche de tigre Chifa Nikkei

Bereiding

  1. Doe voor de leche de tigre de bleekselderij, de witte ui, de knoflook, de gember, de koriandersteeltjes en zout in een kom en meng alles. Zet 1 uur in de koelkast. De groenten verliezen zo hun vocht en zijn dan klaar voor gebruik.

  2. Mix de gezouten groenten ca. 15 seconden met het limoensap. Voeg de suiker, de ají limo en de visfond toe en mix nog ca. 5 seconden. Zeef het sap. Voeg de aji amarillo toe, meng en zet de tijgermelk in de koelkast.

  3. Snijd de filet in kleine blokjes van 2×2 centimeter. Giet de leche de tigre op de borden. Leg een bergje vis in het midden. Garneer royaal met de taugé, de lente-ui, geroosterde pinda’s en koriander.

  4. Lekker met een wakame-salade. In het boek vind je een heerlijk recept voor komkommer-wakamesalade.

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (1 stem)
Uit het boek

Cocina Nikkei

€ 29,99
Cocina Nikkei