
Chocolademousse-tiramisu
Gemiddeld
28 minuten bereidingstijd28 min. bereidingstijd
ca. 6 uur wachttijdca. 6 u. wachttijd
Lees verder onder de advertentie
Bereiding
Bekleed een cakeblik van 10 x 25 cm met bakpapier. Maak de chocoladedipsaus: roer in een kom de cacao en ahornsiroop door elkaar. Klop de melk erdoor.
Doop 8 lange vingers 3 seconden in de dipsaus en leg ze in het beklede cakeblik. Schep de helft van de chocolademousse* erover en herhaal; eindig met een laag mousse. Dek af met een laag bakpapier en een laag plasticfolie en zet 6 uur of een nacht in de koelkast.
Maak de koffiesiroop: verwarm een antiaanbakpan op laag vuur. Schenk de espresso en suiker erin en roer tot de suiker oplost. Laat 10-12 minuten heel zacht koken, of tot er een dikke siroop over is. Laat afkoelen. Stort de tiramisu op een platte schaal en verdeel de opgeklopte room en koffiesiroop erover
Even More Basics to Brilliance
€ 32,31