Foodies 10/2024
Wij gaan bakken
Cover van
Cranberrysaus met gin en rozemarijn

Cranberrysaus met gin en rozemarijn

  • Eenvoudig

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 10

Ingrediënten

Bereiding

  1. Doe de cranberry’s, de suiker en het rozemarijntakje met 100 ml water in een steelpan en breng langzaam aan de kook. Laat op laag vuur ca. 15 minuten rustig pruttelen tot de cranberry’s
    zijn gebarsten en het vocht ingekookt is tot een siroopachtige substantie. Roer regelmatig door.

  2. Haal de rozemarijn eruit en roer de gin erdoorheen. Kook nog 1 minuut en neem van het vuur. Laat afkoelen.

Per portie: 65 kcal | 12 g koolhydraten

© BBC Good food / Immediate Media

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)