Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Duxelles

Duxelles

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Advertentie

Ingrediënten

Bereiding

  1. Hak de champignons fijn, eventueel in een keukenmachine. Doe dit in porties, zodat het mooi gelijkmatig gaat. Verhit de olie en de boter in een bakpan en voeg de champignons en de ui toe.

  2. Bak de paddenstoelen ca. 10 minuten tot het meeste vocht verdampt is en je een soort paddenstoelenpasta overhoudt. Meng de tijm en het broodkruim erdoorheen. Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat.

Receptuur: Willem van Santen Fotografie: Mitchell van Voorbergen Styling: Alexandra Hereijgers

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

4.6 / 5.0 (5 stemmen)