Fajita’s met zalm en maïs
Eenvoudig
20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
Zet de grillfunctie van de oven aan. Verdeel de maïskorrels, de lente-ui en de rode paprika over een bakplaat en meng met de olijfolie en de helft van de fajita- of cajunkruiden. Rooster de groenten ca. 10 minuten in de oven tot ze licht geblakerd zijn en de paprika zacht is. Schep de groenten halverwege de baktijd een keer om zodat ze gelijkmatig garen.
Meng intussen het limoensap met de overige fajita- of cajunkruiden en besprenkel de zalm ermee. Laat de zalm ca. 10 minuten marineren. Voeg de zalm na 10 minuten toe aan de groenten op de bakplaat en gril alles nog 5-6 minuten verder tot de zalm gaar is en makkelijk uit elkaar valt. Breek de zalm in stukken en zet de bakplaat op tafel. Serveer met de limoenpartjes, de verwarmde tortilla’s, de avocado en de chilisaus. Laat iedereen aan tafel zijn of haar eigen fajita samenstellen.