Fried rice met paneer, wortel en erwten
Eenvoudig
25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
Vermaal de gember, de knoflook en de groene peper met een klein scheutje water in een keukenmachine tot een gladde pasta. Meng de paneer met de pasta zodat de blokjes rondom bedekt zijn en laat, afhankelijk van hoeveel tijd je hebt, 5 tot 30 minuten marineren.
Verhit een wok op hoog vuur. Verhit 1 tl olie in de hete wok en voeg de gemarineerde paneer toe. Roerbak de paneer in 2-3 minuten goudbruin. Schep de paneer op een bord en zet apart.
Verhit nog eens 1 tl olie in de wok en roerbak er de rijst in tot hij goed heet is en een beetje knapperig begint te worden. Schep de rijst in een kom. Verhit nogmaals 1 tl olie in de wok en roerbak er de wortel en de champignons 2-3 minuten in. Voeg de erwten, de lente-ui en de kerrie toe en roerbak alles nog 1 minuut.
Doe de rijst en de paneer terug in de pan en verwarm alles nog kort door. Neem van het vuur en roer de koriander en het limoensap erdoorheen.